Bu Blogda Ara

14 Ağustos 2016 Pazar

FETÖ VE DARBE

 15 TEMMUZ 2016 TARİNDE yapıldı.
·       Elebaşı olan FETENYANUN  adamları 1972 yılından beri devlet kurumlarına sızmışlar. 2014 yılının 15 ve 27 Aralığında 2 sivil darbeler ve daha önceki Gezi Olayları başarısız olunca 15 Temmuz 2016 tarihinde darbe girişiminde bulundular. 16 Temmuz sabahı, saat: 03’te yapacakları darbe deşifre oldu gerekçesi ile gecenin ilk saatlerine aldılar. Halk daha uyumadığı için liderlerin sesine kulak verdiler ve sokağa döküldüler. 240 Şehitle atlatıldı. Amerika ve Nata’nun AB ülkelerinin darbeyi destekledikleri kesin. Borsa ve dövizde fazla bir dalgalanma olmadı.   

·        Millet kenetlendi ve emret baş komutanım dedi.
·       Bu millet, baş komutanın çağrısına uyarak FETANYAHU örgütüne dur dedi.
·       FETENYAHU’nun adamlarıyla, düğünlerde, cenazelerde karşılaştık, bayramlarda sohbet ettik. Ama böylesini beklemiyorduk.
·       FETÖRİSTLER’i her zaman, her yerde gördük, hatta zaman zaman da karşı karşıya geldik. Resmi kurumlarda bir araya geldik. Camilerde aynı safta namaz kıldık. Fakat onların gün gelip camiye saldıracaklarını tahmin edemedik.
·       FETENYAHUYA şöyle diyelim: Diyelim ki (Faraza) hükümet gitti ne yapacaksın? Hiç bir şey yapamaz. Devleti yönetecek gücü yok.
·       FETÖRİSTLERE şöyle diyelim: Siz bu halkı yönlendirecek güçte misin?

·       Camiyi taşlayanlar,
     Ezan okuyor diye müezzine saldıran kadın ile           kocası hangi milletten?
  ·       Yoldaki vatandaşa silah kullanan, Ülkenin halkı üzerine kurşun yağdıran Fetöristlere kötü mü davranıldı?

·       FETANYAHU ve örgütü FETÖRİSTLER için 666 sayfalık iddianamede hazırlandı. Örgütün arkasında ABD ve CIA olduğunun da açığa çıktığı kaydedilen iddianamede, "Gülen'i, ABD'de CIA korumaktadır" denildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder